Onze werkwijzeHet belang van de ondernemer
stellen we altijd voorop

Onze werkwijze

Het belang van de ondernemer stellen we altijd voorop. We zijn onafhankelijk in oordeel en advies en zijn niet gelieerd aan banken, accountantskantoren of advocaten. Dat vonden we in het verleden en dat vinden wij per ultimo heden nog steeds van evident belang. Alleen vanuit een onafhankelijke positie kunnen wij de ondernemer het beste adviseren en bijstaan zonder rekening te hoeven houden met de belangen van anderen.

https://www.qiviq.nl/wp-content/uploads/2019/11/adviesgesprek.jpg

Adviesgesprek

We maken graag kennis met de ondernemer. Elk traject start met een oriënterend adviesgesprek, om samen af te stemmen wat de exacte behoeften zijn. Het adviesgesprek (kosten € 375,– excl. BTW) gebruiken we tevens om oplossingen aan te dragen. Globaal weliswaar, alles moet nadien nog worden gefinetuned. Ook niet onbelangrijk: er moet over een weer vertrouwen zijn. We gaan immers nauw samenwerken om tot een definitieve oplossing van de problemen te komen.

Duidelijk naar elkaar

We zijn graag direct naar elkaar. Problemen spreken we onmiddellijk uit. We maken zaken niet mooier dan ze zijn. Dat zit in onze “Rotterdamse” mentaliteit. Verwacht dan ook geen mooie verhalen, maar het echte verhaal dat voor u ligt. We vertalen onze adviezen in concrete aanbevelingen met acties, tijdpad en onderbouwde prognoses. Onze rapportages zijn kort en bondig en in duidelijke taal geschreven.

https://www.qiviq.nl/wp-content/uploads/2019/11/gesprek.jpg

Plan van aanpak

We werken met een stappenplan en altijd tegen een vaste prijs (fixed price), zodat de ondernemer vooraf weet waaraan of waaraf. Ook daarin zijn we transparant, zodat u nimmer voor onaangename verrassingen komt te staan. Ons stappenplan/turnaroundplan heeft als doel om met het bedrijf te overleven, in welke vorm dan ook. Een plan B is steeds paraat. We kijken vooruit, in de nabije toekomst moet u weer zelfstandig verder kunnen. Wij zijn slechts tijdelijk aan boord. U mag dan ook –in de gegeven omstandigheden- rekenen op een grote mate van creativiteit en doordachte oplossingen. QiViQ maakt het verschil en stelt uw toekomst veilig.

QiViQ Juristen B.V.
Veluwezoom 5
1327 AA Almere
Telefoon: 085 – 0666 500

Disclaimer & Privacyverklaring